HTML

Esküvői tippek, ötletek menyasszonyoknak, vőlegényeknek

2009.02.26. 14:10 Szilágyi József

Tippek a menyasszonyi ruha kiválasztásához

Címkék: divat trend menyasszonyi ruha

Minden lány arról álmodik, hogy egyszer eljön az a nap, mikor kimondhatja a boldogító igent élete párjának. Miután eldöntötték, illetve hivatalosan is bejegyeztették az esküvő időpontját, ajánlatos rögtön el is kezdeni az előkészületeket.

Az esküvői szertartás fénypontja a menyasszonyi ruha, mely mindig elkápráztatja a rokonokat és a meghívott vendégeket. Minden menyasszony arra törekszik, hogy az ő ruhája mindenkit túlszárnyaljon, és olyan legyen, hogy mindenki megirigyelje tőle. Néhány jó tanáccsal szeretnénk segíteni a ruhaválasztást, hogy ez az ünnepi nap valóban csodálatos legyen, és a menyasszony jól érezze magát a bőrében.

Legelőször is el kell döntenünk, hogy kölcsönözzük, vagy esetleg megvegyük a mennyasszonyi ruhát. Ha csak bérelni szeretnénk a ruhát, minél hamarabb ajánlatos körbejárni a ruhakölcsönzőket, hogy láthassuk a kínálatot, és ki tudjuk választani az elképzelésünkhöz legközelebb állót. Ilyenkor érdemes rögtön le is foglalni a ruhát, akár fél évvel is az esküvő előtt, hiszen megeshet, hogy még sokan mások is igényt tartanak erre a darabra. Ha a vásárlás mellett döntünk, ami ugyan drágább, de akkor örökre miénk a menyasszonyi ruha, akkor is ajánlatos mielőbb neki kezdeni a választék szemrevételezéséhez, mert megtörténhet, hogy álmaink ruháját egy katalógusban fedezzük fel, amit esetleg meg kell rendelni.

A cikk teljes tartalma itt olvasható >

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://eskuvoimagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr91967641

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása